Ανδρουλάκης: “Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες”

Ανδρουλάκης: “Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες”
Πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ D.IOANNOU

Με το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Τα "καρφιά" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Συνάντηση με το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνοντας κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

“Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια άσκησε σφοδρότατη κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για “φόβο παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του”.

“Πραγματικός φόβος δεν είναι αυτός της ακυβερνησίας αλλά της παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη, που απέδειξε ότι δεν σέβεται τους φόρους του ελληνικού λαού μοιράζοντας δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις με πελατειακό τρόπο την περίοδο της πανδημίας, άφησε στο έλεος το ΕΣΥ και την Παιδεία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανισότητες , ενώ το στεγαστικό του πρόγραμμα ήδη απέτυχε καθώς οι τιμές των ενοικίων συνεχίζουν να καλπάζουν.

Πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ D.IOANNOU

Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ γιατί οι πελατειακές πολιτικές επιλογές του για τους λίγους πρόσθεσαν 50 δισεκατομμύρια στο δημόσιο χρέος, καταγράφεται το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα από το 2010 και τα ελληνικά νοικοκυριά είναι τρίτα από το τέλος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ”, δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δημόσια δήλωση στήριξης του Φαήλου Κρανιδιώτη στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για “ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

“Η δημόσια δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετά τις υποκλοπές και τις επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές, αποκαλύπτονται και τα κόμματα-δορυφόροι δείχνοντας σε ποιες επικίνδυνες ατραπούς οδηγείται το πολιτικό μας σύστημα μακριά από την ευρωπαϊκή κανονικότητα”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα