Απάντηση Μαντζουράνη για τα περί νοθείας από Αυγενάκη

O Γιάννης Μαντζουράνης
O Γιάννης Μαντζουράνης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ/TWITTER

"Στόχος είναι να δημιουργήσουν εκ των προτέρων ένα επιχείρημα, για να δικαιολογήσουν την κατάρρευση των δημοσκοπήσεων και το αποτέλεσμα των εκλογών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος" δήλωσε ο δικηγόρος και μέλος της εκλογικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“Ο γραμματέας ενός κόμματος που κάποιες δημοσκοπήσεις και κάποια μέσα ενημέρωσης του δίνουν προβάδισμα 15%, το μόνο που δεν πρέπει να φοβάται είναι η νοθεία”.

Αυτό σχολίασε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης, μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

“Στόχος είναι να δημιουργήσουν εκ των προτέρων ένα επιχείρημα, για να δικαιολογήσουν την κατάρρευση των δημοσκοπήσεων και το αποτέλεσμα των εκλογών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος”, πρόσθεσε ο κ. Ματζουράνης.

Συμπλήρωσε πως “αν θέλουν να μάθουν για νοθεία ας ανατρέξουν στις εκλογές του 1961 όπου ψήφιζαν και τα δέντρα στη Φιλοθέη. Δεν εννοώ ότι ήταν ο Καραμανλής από πίσω, αλλά βρίσκονταν άλλες σκοτεινές δυνάμεις”.

Για την αντίδραση των δικηγορικών συλλόγων στα λεγόμενα Αυγενάκη, τη χαρακτήρισε ορθή καθώς όπως είπε οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι στέρεοι.

“Είναι αδύνατο να γίνει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων, είναι αστεία πράγματα αυτά”, κατέληξε ο κ. Ματζουράνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Περιφερειακές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φορτσάκης στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Δεν είμαστε μπανανία, οι εκλογές θα γίνουν όπως πρέπει

Δικηγορικοί Σύλλογοι προς Αυγενάκη: "Στόχος όλων η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών"

Υπόνοιες Αυγενάκη για νοθεία στις εκλογές - Άγχος της ΝΔ μπροστά στις κάλπες λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network