Αποτελέσματα εκλογών 2015. Καμμένος: Προχωράμε σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα

Αποτελέσματα εκλογών 2015. Καμμένος: Προχωράμε σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, που προχωρά σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την είσοδό του στη Βουλή, παρά τα ποσοστά που έδιναν στο κόμμα του οι δημοσκοπήσεις (Vid)

"Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν παρέχεται ασυλία, όπως μάθανε στη Μεταπολίτευση και προχωράμε στη νέα μέρα, με νηφαλιότητα και ενωμένους τους Έλληνες, στη νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση και την ανεργία", δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Θέλω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, που παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχτήκαμε οι ΑΝΕΛ, ακόμη μία φορά μας ορίσανε ως εγγυητές για την πρόοδο του τόπου. Δίνω την υπόσχεση, ότι θα τηρήσω την εντολή τους. Από αύριο το πρωί, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από το Μνημόνιο. Η ανάπτυξη θα έρθει και η εμπιστοσύνη", πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε, πως "το χθες τελείωσε. Οι Έλληνες πια θα ενωθούν, άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές καταγωγές, αλλά με μία αγάπη, την Ελλάδα, που ξεκινάει μία νέα πορεία".

"Θέλω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας εμπιστευτήκανε,  τους Ανεξάρτητους βουλευτές, τους πολίτες που έδωσαν έναν αγώνα άνισο, απέναντι σε δημοσκόπους, πληρωμένους δολοφόνους, απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα μας ήθελαν εκτός Βουλής. Χαρακτηριστικό είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, που μας έδινε στο 1,7%".

"Γνώριζαν τα αποτελέσματα, αλλά προσπαθούσαν να προστατεύσουν, αυτούς που τους πληρώνουν, τους νταβατζήδες της μεταπολίτευσης", είπε, προσθέτοντας πως οι ΑΝΕΛ θα είναι εγγυητές για το αύριο.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η τηλεφωνική επικοινωνία επικεντρώθηκε στον σχηματισμό κυβέρνησης από τα δύο κόμματα.

Προηγουμένως, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε μέσω Twitter τους ψηφοφόρους του: "Ο ελληνικός λαός έδωσε πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας".

Περιμένοντας τον Πάνο Καμμένο, στα γραφεία του κόμματος, ο Τέρενς Κουίκ έβγαλε μία φωτογραφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network