Αποτελέσματα εκλογών 2015: Μπακογιάννη: Ο λαός έδωσε την εντολή στον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει το Μνημόνιο

7o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΥΠΕΞ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ    (EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
7o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΥΠΕΞ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI

Πώς σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη τα αποτελέσματα των exit poll. Τι ευχήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τι δήλωσε για την ηγεσία στη ΝΔ

"Καλή επιτυχία" στον Αλέξη Τσίπρα, στην εφαρμογή του Μνημονίου ευχήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως στο κόμμα της ΝΔ, δεν τίθεται ζήτημα ηγεσίας, ενώ όπως είπε, το κόμμα της "ενωμένο" θα ανταποκριθεί δυναμικά στον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου την κατέταξαν οι ψηφοφόροι στις εκλογές.

Ολόκληρη η δήλωση της κας Μπακογιάννη:

"Ο ελληνικός λαός έδωσε στον κ. Τσίπρα την εντολή, να εφαρμόσει το Μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Τη Νέα Δημοκρατία την κατέταξε στον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σας διαβεβαιώ, ότι συντεταγμένη και ενωμένη, θα ανταποκριθεί δυναμικά στον ρόλο της".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, η κα Μπακογιάννη απάντησε κατηγορηματικά "απολύτως όχι".

Τα συγχαρητήριά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Το ευπρεπές είναι, να συγχαρούμε τον ΣΥΡΙΖΑ", σχολίασε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη, Αλέξης Τσίπρας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης
SHARE:

24Media Network