Debate στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για Τσίπρα και Μεϊμαράκη

Debate στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για Τσίπρα και Μεϊμαράκη

Τα χαμόγελα του Τσίπρα με τον Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στην Κρήτη. "Εγκάρδια" ενσταντανέ, παρά τους υψηλούς προεκλογικούς τόνους (Pics)

Έφτιαξαν με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα των περιοδειών τους, ο Αλ.Τσίπρας και ο Β.Μεϊμαράκης, ώστε τη μέρα που αναχωρεί ο πρώτος από την Κρήτη, να φθάνει ο δέύτερος. Στο “πήγαινε” και στο “έλα” όμως, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και είχαν μια σύντομη συνάντηση.

Ο κ.Μεϊμαράκης, αφού ενημερώθηκε για την παρουσία του Αλ.Τσίπρα στο αεροδρόμιο και επικαλούμενος την κρητική φιλοξενία, συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο είχαν ένα σύντομο διάλογο.

Οι δυο τους είχαν μια σύντομη συζήτηση, σε φιλικό κλίμα, αν και οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης έχουν ήδη ανέβει “στο κόκκινο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος ήταν ο εξής:

Βαγγελης Μειμαράκης: “Ειναι αδιανόητο να είσαι στην Κρήτη, την πατρίδα μου και να μην σε ξεπροβοδίσω. Καλή δύναμη και καλό ταξίδι”

Αλεξης Τσίπρας: “Ευχαριστώ πολύ”

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε όμως στην περιοδεία που αρχίζει από σήμερα: « Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το πρόγραμμά του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει συναντήσεις στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με παραγωγικούς φορείς. Το απόγευμα στις 17:30 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με παραγωγικούς φορείς των δύο νομών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα