Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Οι υποψηφιότητες που θα βάλουν "φωτιά" στην κάλπη και μπόνους η εκπρόσωπος τύπου που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα (Pics)

Τα ψηφοδέλτια έκλεισαν και για ακόμη μια χρονιά δεν λείπουν από αυτά και οι όμορφες παρουσίες.

Στις εκλογικές διαδικασίες είμαστε πλέον συνηθισμένοι να βλέπουμε ουκ ολίγους τραγουδιστές, τραγουδίστριες, ηθοποιούς και ανθρώπους της showbiz να συμμετέχουν διεκδικώντας το χρίσμα.

Φέτος, η έκπληξη έγινε με τη συμμετοχή της Νόνης Δούνια με τη ΝΔ, μια υποψηφιότητα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον Τύπο αλλά και από τους χρήστες του διαδικτύου.

Με αφορμή την "κάθοδο" της Ν. Δούνια, εντοπίσαμε και παρουσιάζουμε 10 υποψηφιότητες που αναμένεται να "ομορφύνουν" την προεκλογική περίοδο.

Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή δεν συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία αλλά είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική περίοδο.

Νόνη Δούνια

Στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συμπεριληφθεί το γνωστό πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, Νόνη Δούνια. H Νόνη Δούνια είχε λάβει στο παρελθόν και τον τίτλο της  Β' Μις Ελλάς (1996) και ασχολήθηκε για κάποιο διάστημα και με την υποκριτική. Τώρα, θα δώσει την μάχη της στην Α' Πειραιά.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης
Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Άντζελα Γκερέκου

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, θα είναι τελικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η ίδια είχε εκδώσει στις 5 Ιανουαρίου ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι θα κατέβει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τη "μεταγραφή" της χρονιάς.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης
Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Κατερίνα Κάλαγκμπορ

Από πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ.

Μπορεί να εισήλθε στο χώρο της πολιτικής χάρη στη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ωστόσο η σχέση της με το κόμμα των ΑΝ. ΕΛ είχε φθαρεί από το 2013 ενώ στη συνέχεια η ίδια ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής του Αγ. Δημητρίου Αττικής, κ. Χρήστο Πρεκετέ.

Πλέον "κατεβαίνει" στη Β' Αθηνών και αυτή με τη ΝΔ.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Έλενα Ράπτη

Εξελέγη βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009. Και φέτος θα είναι υποψήφια βουλευτής A' Θεσσαλονίκης.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Αυγούστου, η επερώτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Siemens. 
Στο στιγμιότυπο η βουλευτής Έλενα Ράπτη καταθέτει ερώτηση για την τουριστική βίζα
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Αυγούστου, η επερώτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Siemens. Στο στιγμιότυπο η βουλευτής Έλενα Ράπτη καταθέτει ερώτηση για την τουριστική βίζα EUROKINISSI

Όλγα Κεφαλογιάννη

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς βουλευτής της Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, το ίδιο έγινε και στις επόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.

Στις 21 Ιουνίου 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Φέτος θα είναι και εκείνη υποψήφια στην A' Αθηνών.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης
ΒΟΥΛΗ: ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Όλγα Κεφαλογιάννη ICON

Άννα Καραμανλή

Η Άννα Καραμανλή κατεβαίνει και στις εκλογές του '15 στη Β' Αθηνών με τη ΝΔ. Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωνε:

"Τώρα εμείς δεν διεκδικούμε το αλάθητο του πολιτικού Πάπα, αλλά πετύχαμε σε δυόμισι χρόνια πολλά περισσότερα απ όσα και οι ίδιοι οι δανειστές μας περίμεναν. Και ναι, λέμε την αλήθεια. Την είπε και το 2009 ο Κώστας Καραμανλής και τώρα ο Αντώνης Σαμαράς. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν : Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτά πρέπει να γίνουν, αυτά αντέχει η οικονομία, αυτές είναι οι πραγματικές κι όχι οι ψεύτικες προοπτικές μας. Για τη σταθερότητα πάλι, δεν το συζητάω. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί προεκλογικά με τις συνιστώσες και τους εν δυνάμει συμμάχους του. Θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας;"

Στιγμιότυπο από την συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου πολιτισμού για τα πνευματικά δικαιώματα,Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου πολιτισμού για τα πνευματικά δικαιώματα,Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI
Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Έλενα Κουντουρά

Το πρώην μοντέλο Έλενα Κουντουρά έφυγε από τη ΝΔ και μπήκε στην παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Από το 2004 έως 2007 ήταν βουλευτής της Α' περιφέρειας Αθήνας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 διαφώνησε με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, καταψηφίζοντας το Μνημόνιο και διεγράφη με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Παρέμεινε ανεξάρτητη Βουλευτής και εν συνεχεία με άλλους 9 βουλευτές δημιούργησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος "ΑNΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Εξελέγη πρώτη Βουλευτής Ά Περιφέρειας της Αθήνας με τους ΑΝ.ΕΛ. στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 καθώς και στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

ΑΘΗΝΑ-Βουλή - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης./PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ-Βουλή - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης./PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA
Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη

Από φοιτήτρια ακόμη υπήρξε μέλος της ΔΑΠ – Ν.Δ.Φ.Κ και με την επιστροφή της στην Χίο εξελέγη μέλος της ΝΟΔΕ Χίου. Τον Σεπτέμβριο ορκίστηκε νέα βουλευτής της ΝΔ στη Χίο, στη θέση του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο κ. Κάρμαντζης ανακοίνωσε την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Η κ. Σόδη ήταν δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

ΒΟΥΛΗ - ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Φωτεινή Τσιτσιγκού

Από το Fame Story στα ψηφοδέλτια του Γκλέτσου. Η τραγουδίστρια Φωτεινή Τσιτσιγκού έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο talent show Fame Story και την έντονη κόντρα που είχε με την συμπαίκτρια της Άσπα Τσίνα.

Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει βαρείς χαρακτηρισμούς γεγονός που είχε σχολιαστεί τότε από τα Μέσα Ενημέρωσης. Η Φ. Τσιτσιγκού θα είναι υποψήφια με την "Τελεία" στις εκλογές και μάλιστα στην αρκετά "δύσκολη" περιφέρεια της Β' Αθήνας.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Νέλλη Μαυρίδου

Η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Νέλλη) Μαυρίδου, εκλεγείσα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη στο Παλαιό Φάληρο, θα είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία, στη Β' Περιφέρεια Αθήνας.

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Εύα Καϊλή

Η Εύα Καϊλή μπορεί να είναι Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο πρόσφατα ορίστηκε ως εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος για την προεκλογική περίοδο.

Την κεντρική ευθύνη για τον προεκλογικό αγώνα ανέλαβε ο Γιάννης Δατσέρης, από τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας. Η ευρωβουλευτής αντικατέστησε τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου Δημήτρη  Καρύδη επειδή θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω της εκλογικής νομοθεσίας.

á  // 3« á ««« «Õ ÀÃÀ¡ « ¬À« ¡  ÿ«÷ ÃÕ« «Õ  ¬Õ««// ¡  ¡À« ,¡ .(EUROKINISSI/ ¡¡Õ¡ ÃÀ¡«)
á // 3« á ««« «Õ ÀÃÀ¡ « ¬À« ¡ ÿ«÷ ÃÕ« «Õ  ¬Õ««// ¡  ¡À« ,¡ .(EUROKINISSI/ ¡¡Õ¡ ÃÀ¡«) EUROKINISSI
Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένα καΝόνη στην πολιτική

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Νόνη Δούνια

SHARE:

24Media Network