Δύο νέα σποτ της ΝΔ με σύνθημα την "πολιτική αλλαγή τώρα"

Δύο νέα σποτ της ΝΔ με σύνθημα την "πολιτική αλλαγή τώρα"

Η αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα διαφημιστικά για τις ευρωεκλογές, το οποίο αναφέρεται σε χαμηλότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και τη δημόσια ασφάλεια.

Μετά το πρώτο αρνητικό σποτ για τις ευρωεκλογές, το οποίο καλούσε τους ψηφοφόρους να πουν “ως εδώ” στο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα δύο διαφημιστικά της, τα οποία παρουσιάζουν θετικά τη δική της πρόταση και έχει ως σύνθημα το "πολιτική αλλαγή τώρα".

Το "τώρα" στο σύνθημα του δεύτερου σποτ υπονοεί ότι στις ευρωεκλογές οι πολίτες καλούνται να στείλουν μήνυμα για την εθνική πολιτική σκηνή και όχι μόνο για την Ευρώπη, καθώς και να μην επιλέξουν ψήφο διαμαρτυρίας ή τη χαλαρή ψήφο.

Όπως και το πρώτο σποτ, έτσι και το δεύτερο επικεντρώνεται σε πρόσωπα τριών ψηφοφόρων και αναφέρεται χαμηλότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και τη δημόσια ασφάλεια, ως τρεις τομείς πολιτικής τους οποίους η ΝΔ αξιολογεί ως ιδιαίτερα σημαντικούς.

Στη συνέχεια η ΝΔ ανήρτησε ένα ακόμη σποτάκι και πάλι με το σύνθημα "πολιτική αλλαγή τώρα" και αντίστοιχη λογική και θεματική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ευρωεκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το πρώτο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές με δηλώσεις Τσίπρα και σύνθημα "ως εδώ"

SHARE: