Διαδικτυακή καμπάνια κατά του ΣΥΡΙΖΑ: mathetonsyriza.com

Διαδικτυακή καμπάνια κατά του ΣΥΡΙΖΑ: mathetonsyriza.com

Ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζονται δηλώσεις του αρχηγού και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να ενισχυθούν οι κατηγορίες για κίνδυνο χρεοκοπίας και αντιφάσεις στο λόγο της Κουμουνδούρου προωθούν γαλάζια στελέχη

Διαδικτυακή καμπάνια κατά του ΣΥΡΖΑ πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα mathetonsyriza.com στην οποία παρουσιάζονται δηλώσεις του αρχηγού και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να ενισχυθούν οι κατηγορίες για κίνδυνο χρεοκοπίας και αντιφάσεις στο λόγο της Κουμουνδούρου.

Σε αυτή αναρτώνται επίσης βιντεάκια, τα οποία αποδομούν το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που άρχισε να μεταδίδεται χθες, αντικαθιστώντας το σλόγκαν “Η ελπίδα έρχεται” με το “Η δραχμή έρχεται”.

Αν και δεν είναι εμφανής ο δημιουργός του συγκεκριμένου ιστότοπου, ανάρτηση από αυτόν αναδημοσίευσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

Στις εκλογές του 2012 είχε ενεργοποιηθεί η Ομάδα Αλήθειας, η οποία όμως έχει τεθεί εκτός μετά την κριτική που δέχθηκε και τις κατηγορίες περί μονταζιέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα