Διαψεύδουν την εκλογική τους συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι

Διαψεύδουν την εκλογική τους συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι
EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι θυμίζουν πως βάσει καταστατικού θα αποφασίσουν με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, συνέδριο που θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαψεύδουν την εκλογική συμπόρευση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες πρόωρες εκλογές, οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή τη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον πρωθυπουργό, σημειώνουν:

«Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές».

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Λάβαμε το μήνυμα, κάναμε λάθη – Το παιχνίδι δεν κρίνεται στο πρώτο ημίχρονο

Εθνικές εκλογές: Οριστικά στις 7 Ιουλίου

SHARE:

24Media Network