Δούρου στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Αν ήθελα την καρέκλα θα πήγαινα στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ

Δούρου στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Αν ήθελα την καρέκλα θα πήγαινα στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου Eurokinissi

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 καταλογίζοντας "χυδαιότητα" στους αντιπάλους της, στην "κούρσα" για την Περιφέρεια Αττικής.

Χυδαιότητα σε βάρος της καταλόγισε στους αντιπάλους της στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής, κατηγόρησε τους συνοποψηφίους της ότι δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα τις προγραμματικές τους αρχές ενώ ειδικά για τον Γιώργο Πατούλη δήλωσε ότι έχει ακυρώσει δύο ντιμπέιτ.

“Ελάτε στο Φαληρικό Δέλτα να μου πείτε αν το έργο της Δούρου είναι αόρατο όπως με κατηγορεί ο κ. Πατούλης, ελάτε στην Αίγινα, ελάτε σε 56 έργα που έγιναν σε Δήμους” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι μέχρι πρότινος ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου ήταν ανεξάρτητος και τώρα πήρε το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ως προς το Μάτι, είπε ότι με βάση το πόρισμα δεν προκύπτει ότι οι άνθρωποι της Περιφέρειας έδειξαν αβελτηρία αμέλεια ή αδιαφορία και όπως είπε το εύκολο θα ήταν να παραιτηθεί.

Απέρριψε επίσης τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που την έδειχναν μέχρι πρότινος τρίτη και τώρα δεύτερη αλλά με μεγάλη διαφορά από τον Γιώργο Πατούλη.

“Αν ήθελα την καρέκλα θα πήγαινα στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ… Οδηγός μου δεν είναι οι δημοσκοπήσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ξέρουμε τί έχουν κάνει και τί δεν έχουν κάνει οι προηγούμενοι” σημείωσε για τους συνηποψηφίους της για τους οποίους όπως είπε η αυτοδιοίκηση λειτούργησε ως ιμάντας της κεντρικής εξουσίας, εναντίον της οποίας δεν καταφέρθηκαν ποτέ όταν έκοψαν τη χρηματοδότηση τα χρόνια των μνημονίων.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της “ρεύμα για όλους”, στις ράμπες για αναπήρους που όπως είπε μπήκαν σε 17 παραλίες της Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα