Εκλογές 2015. Μεϊμαράκης: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου μου είναι συμπαθής!

Εκλογές 2015. Μεϊμαράκης: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου μου είναι συμπαθής!

"Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου" είπε συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας την αντίδραση της πρώην υπουργού επειδή την αποκάλεσε χθες "κυρά Τασία".

“Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή την πρωινή συνέντευξη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για την επίθεση στο πρόσωπό της

Ο πρόεδρος της ΝΔ ερωτηθείς σε συνομιλία του με δημοσιογράφους για τις κατηγορίες που του απεύθυνε η τέως υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ότι την έχει στοχοποιήσει, απάντησε με σκωπτικό ύφος: “Μου είναι συμπαθής. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου”!

Νωρίτερα το πρωί η κα. Χριστοδουλοπούλου είχε δηλώσει στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" για την επίθεση του προέδρου της ΝΔ εναντίον της πως:"Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η 'κυρία Τασία' και οι 'μετανάστες λιάζονται".

Παράλληλα, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε: "Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική διότι το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου".

"Το κυρά Τασία που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης" κατέληξε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network