Εκλογές 2015: Μικρομεσαίοι, αγρότες, διαπραγμάτευση και τηλεοπτικό τοπίο στα 4 νέα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015: Μικρομεσαίοι, αγρότες, διαπραγμάτευση και τηλεοπτικό τοπίο στα 4 νέα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ) Eurokinissi

Τέσσερα νέα προεκλογικά σποτ κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα οποία αναφέρεται πιο συγκεκριμένα σε επιμέρους τομείς της πολιτικής της απελθούσας κυβέρνησης, αλλά και όσα θα κάνει μετά τις εκλογές.

Τέσσερα νέα προεκλογικά σποτ κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα οποία εξειδικεύει τα πεπραγμένα της ανά τομέα πολιτικής, αλλά και όλα όσα προτίθεται να κάνει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές σε περίπτωση που κερδίσει τη μάχη της κάλπης.

Το πρώτο σποτ αναφέρεται στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά και την απαλλαγή χρεών για τους πτωχεύσαντες και δίνει το πρόγραμμα του κόμματος μετά τις εκλογές. Δείτε το βίντεο:

Το επόμενο σποτ μιλάει για το αγροτικό, μεγάλο αγκάθι για τα κόμματα δεδομένων των αλλαγών που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο. Το βίντεο αναφέρει πως θεσπίστηκε αφορολόγητο έως 12.000€, ενώ σημειώνει πως έγινε απορρόφηση 800εκ. ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.

Ένα βίντεο αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στη διαπραγμάτευση, η οποία όπως περιγράφεται προκάλεσε ρήγμα στην Ευρώπη της λιτότητας, ενώ δίνει βάση στα χαμηλά πλεονάσματα και το ταμείο που παρέμεινε στην Ελλάδα.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα τηλεοπτικά, τονίζοντας το άνοιγμα της ΕΡΤ και αναφερόμενο στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα