Εκλογές 2015: Τσίπρας: Πρέπει να πολεμήσουμε για το μέλλον

Syriza left-wing party leader and former Prime Minister, Alexis Tsipras, delivers a pre-election speech to his supporters at Syntagma square, two days before parliamentary elections, in Athens, Greece on September 18, 2015. /        , , 18  2015.
Syriza left-wing party leader and former Prime Minister, Alexis Tsipras, delivers a pre-election speech to his supporters at Syntagma square, two days before parliamentary elections, in Athens, Greece on September 18, 2015. / , , 18 2015. SOOC

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση, ενώ έστειλε μήνυμα στους Ιταλούς 'συντρόφους' του

«Oλοκληρώσαμε μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και μετά την χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο δίκτυο Sky Italia.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσοστό που θα λάβουμε αύριο, αν θα είμαστε κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία και αυτό θα εξαρτηθεί από τα κόμματα τα οποία θα μπούνε στην βουλή με τα οποία θα μπορούμε να συνεργασθούμε. Αυτό είναι το κύριο θέμα».

Ο κύριος Τσίπρας, όταν πληροφορήθηκε ότι ο δημοσιογράφος που του έθετε τις ερωτήσεις, ήταν Ιταλός, πρόσθεσε: «Αν έθετα υποψηφιότητα στις ιταλικές εκλογές μπορεί να πετύχαινα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, εύχομαι ότι καλύτερο στους Ιταλούς συντρόφους μου. Έχουμε ένα κοινό μέλλον για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε, αυτό είναι το μήνυμα».

Φωτογραφία: sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network