Εκλογές 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για την εκλογική αποζημίωση

Εκλογές 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για την εκλογική αποζημίωση
Εκλογές 2019 MotionTeam

Η Υπηρεσία Πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης για τις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 είναι διαθέσιμη. Οδηγίες για την υπηρεσία και την εφαρμογή.

Τέθηκε σε λειτουργία η Υπηρεσία Πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στον ιστότοπο https://ekloges.gsis.gr της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 49207/27-6-2019 (ΦΕΚ 2590/Β/27-6-2019) κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών.

Η υπηρεσία αποτελείται από τις ακόλουθες εφαρμογές:

1. Εφαρμογή καταχώρισης των Γραμματέων της εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής. (Εφαρμογή 1)

Όλοι οι Τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (εντός και εκτός έδρας) θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή, προκειμένου να δηλώσουν και να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των Γραμματέων της Εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας, του τμήματος τους. (ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ σύμφωνα με τα στοιχεία φορολογίας τους).

2. Εφαρμογή Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του ΙΒΑΝ. (Εφαρμογή 2)

Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή για να δηλώσουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Οι δικαιούχοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (δηλ. εντός Νομού) θα πρέπει να οριστικοποιήσουν πρώτα τα απαιτούμενα στοιχεία στην Εφαρμογή 1, όταν θα γίνει διαθέσιμη η αντίστοιχη περιφέρεια.

Για τους Γραμματείς Εφορευτικής επιτροπής και τους Διερμηνείς Τουρκικής Γλώσσας είναι προαπαιτούμενο η συμπλήρωση των στοιχείων τους από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους στην Εφαρμογή 1.

Οι χρήστες των παρακάτω εφαρμογών θα πρέπει να έχουν κωδικούς TaxisNet και ΙΒΑΝ λογαριασμούς τραπέζης που να είναι ενεργοί, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την πληρωμή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα