Εμφύλιος στο συνδυασμό Μιχαλολιάκου. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος διαψεύδει τις καταγγελίες του για Μώραλη

Εμφύλιος στο συνδυασμό Μιχαλολιάκου. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος διαψεύδει τις καταγγελίες του για Μώραλη

Διαβάστε τι δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Ο κ. Παναγιώτης Κάσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου, ανέβασε μια δήλωσή του στο Facebook όπου υποστηρίζει ότι στο λύκεο της οδού Τζαβέλλα δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Συγκεκριμένα,  όπως υποστηρίζει δεν σημειώθηκαν προπηλακισμοί,  δεν εμποδίστηκε η είσοδος του κ. Μιχαλολιάκου στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο και δεν υπήρχαν τα άτομα με τις μαύρες μπλούζες που κατήγγειλε ο δήμαρχος Πειραιά.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά:
 

"Επειδή κάποτε η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η αλήθεια βοηθάει στην αποκατάσταση της ηρεμίας και την αποφυγή της πόλωσης, πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα για τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλλα στην Καστέλλα.

Κανένα ιδιαίτερο ουσιαστικά συμβάν δεν έλαβε χώρα. Αυτό άλλωστε είμαι σε θέση να το γνωρίζω απόλυτα, καθώς ήμουν ο πρώτος από τον συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποιήσεως από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Πράγματι, λίγο πριν την άφιξή μου, είχε λάβει χώρα ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και μιας ομάδας οπαδών του συνδυασμού το κ. Μιχαλολιάκου, σχετικά με τη μαγνητοσκόπηση από το κινητό τους των κινήσεών τους. Με την παρέμβασή μου και τη συνδρομή των υπευθύνων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», αλλά και την ψύχραιμη αντιμετώπιση της εντάσεως, που παρέμεινε λεκτική, από τους παρόντες αστυνομικούς, το όλο θέμα έληξε μέσα σε λίγα λεπτά και οι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αποχώρησαν από το χώρο, προ της αφίξεως του κ. Δημάρχου, ενώ κανείς από αυτούς δεν φόραγε μαύρες μπλούζες κ.λπ., όπως αναφέρεται, αλλά άσπρες μπλούζες με τυπωμένο το λογότυπο «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δήμαρχος κατέφθασε μετά τη λήξη του συμβάντος, ενώ ήδη επικρατούσε ηρεμία.

Όντας παρών στο περιστατικό, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ουδείς παρεμποδίστηκε, ιδιαίτερα ο κ. Δήμαρχος, στην είσοδο του στο σχολικό συγκρότημα, ενώ από το video το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που βρισκόταν γύρω του, ήταν στελέχη του συνδυασμού του.

Θεωρώ ότι οι διευκρινίσεις αυτές είναι απαραίτητες γιατί ο μόνος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης όπου ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, ήταν να γίνει μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων της. Όντας εκτός από Πειραιώτης και Μανιάτης που αποστρέφεται κάθε τι διχαστικό για την πόλη του, κάθε τι που οδηγεί σε πόλωση, μέσω τραγικοποίησης και μεγιστοποίησης ασήμαντων περιστατικών, καταντώντας τον Πειραιά μια αστυνομοκρατούμενη περιοχή προς αποφυγήν επεισοδίων από τεχνητές εντάσεις, όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το γεγονός αυτό. Παραμένω στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής σε περίπτωση που ερευνηθεί περαιτέρω το συμβάν, αν και από όσο γνωρίζω ουδεμία νομική ενέργεια έχει γίνει ως σήμερα".

Στις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στο σχόλιο απάντησε με δεύτερη ανάρτηση:

"Επειδή πραγματικά βαρέθηκα τα σχόλια περί "ιούδα", "κωλοτούμπας" κλπ., τα οποία προέρχονται μάλιστα από "φίλους", και επειδή ούτε υπήρξα επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θα υπάρξω, διευκρινίζω τα εξής:

1. Όσον αφορά τη δημοσίευσή μου για τα όσα έζησα και όσα συνέβησαν χθες, ανέφερα μόνο την αλήθεια. Άλλωστε, δεν με έχει διαψεύσει κανείς. Πως άλλωστε? Τα πάντα έλαβαν χώρα ενώπιον 4 τουλάχιστον αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και 15 αστυνομικών.

2. Το μόνο που έγινε με τις χθεσινές δηλώσεις είναι να καταντήσει ο Πειραιάς - και ειδικά το κέντρο του - μια αστυνομοκρατούμενη ζώνη, χειρότερη και από το κέντρο της Αθήνας κατά την επίσκεψη Μέρκελ.

3. Ουδείς από όσους μιλούν, δεν βρέθηκε αντιμέτωπος, ή ακόμη και αν ήταν παρών λούφαξε, χθες. Δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να μιλήσει λογικά σε 10-12 παιδάκια της άλλης παράταξης. Το έκανα μόνο εγώ και σε 1 λεπτό τα πάντα είχαν ηρεμήσει. Προφανώς, κάποιοι θεώρησαν ότι αυτή η ένταση βόλευε και μάλιστα την ώρα που συνέβη (18:15). Προφανώς, πάλι, αποδείχτηκε ότι έστειλαν το λάθος άτομο να χειριστεί τη μικροένταση που υπήρξε. Δυστυχώς για αυτούς δεν ήρθα σε στείρα αντιπαράθεση ούτε τσακώθηκα. Δυστυχώς για αυτούς, τα παιδιά αυτά ήταν πιο έξυπνα από όσο νόμιζαν και ηρέμησαν αμέσως τόσο λόγω τόσο της παρεμβάσεώς μου όσο και της παρεμβάσεως και των υπευθύνων της "άλλης" παρατάξεως, η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα των οποίων με εξέπληξε απόλυτα ευχάριστα.

4. Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι "φίλοι" μου, το λόγο μου τον τίμησα και συνεχίζω να τον τιμώ. Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι "φίλοι" μου, είχα δώσει το λόγο μου να βοηθήσω τον νυν Δήμαρχο Πειραιά και το έπραξα, παρά την τιμητική πρόταση που είχα δεχθεί πολύ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου. Τον λόγο μου αυτόν τον τίμησα ακόμα και όταν οι "φίλοι" μου αναζητούσαν "κατευθυνόμενους" ψήφους, ενώ εγώ προσπαθούσα μόνο να συντελέσω στην ενίσχυση του Δημάρχου, πιστεύοντας στις επαγγελίες του για ενότητα όλου του Πειραιά και συνέχιση του έργου του.

5. Τέλος, οι 'φίλοι" μου, πριν προβούν σε χαρακτηρισμούς καλό είναι να θυμούνται ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι (χωρίς εισαγωγικά) τους. Ας θυμηθούνε όλοι οι "φίλοι" μου την αμέριστη στήριξή μου, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, προς αυτούς, ακόμη και όταν οι ίδιοι λιποψυχούσαν και ήταν έτοιμοι να κάνουν κωλοτούμπα ακόμα και στον εαυτό τους.

Οποιοσδήποτε προτιμά την τεχνητή πόλωση και το διχασμό του Πειραιά, θα με βρει απέναντι. Και για όσους από τους "φίλους" μου με κρίνουν, είναι εύκολο να τους κρίνω και εγώ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοτικές Εκλογές, Υποψήφιοι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Ναυμαχία" στον Πειραιά. "Εκπρόσωπο των Ρέιντζερς" χαρακτηρίζει ο Γ. Μώραλης τον Β. Μιχαλολιάκο

Μαίνεται η βεντέτα στο λιμάνι. Τώρα ο Μιχαλολιάκος καταγγέλλει ότι η Χρυσή Αυγή στήριξε Μώραλη

SHARE:

24Media Network