Εύγε Άδωνι σε Γκλέτσο στο twitter

ΣΤΥΛΙΔΑ-τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας και των Τοπικών Κοινοτήτων.(EUROKINISSI)
ΣΤΥΛΙΔΑ-τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας και των Τοπικών Κοινοτήτων.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το μπράβο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Απόστολο Γκλέτσο μέσω twitter. Διαβάστε τι έγραψε και δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου (Vid)

Να συγχαρεί τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, για τις πολιτικές του σκέψεις μέσω twitter αποφάσισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Είμαι πολύ προβληματισμένος. Σίγουρα όμως πρέπει να έχουμε κυβέρνηση. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος οι του μνημονίου και οι αντιμνημονιακοί να κάνουν κυβέρνηση και να προχωρήσουμε.

Το Μνημόνιο, με αυτά που βλέπω και ξέρω, μας πάει σιγά σιγά προς τον θάνατο. Δεν βλέπω όμως την αντιμνημονιακή λύση εφικτή. Άρα πεθαίνουμε σιγά σιγά και περιμένουμε το θαύμα", επισήμανε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γκλέτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκλετσος: Η αντιμνημονιακή λύση δεν είναι εφικτή

SHARE: