Γεννηματά: 'Απατηλό όνειρο' η αυτοδυναμία

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι το κόμμα της θα αποτελέσει τον εγγυητή μίας σταθερής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας, καθώς όπως εκτιμά η αυτοδυναμία είναι "απατηλό όνειρο"

Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν είναι απλά να γίνει ο ρυθμιστής την επόμενη ημέρα των εκλογών, αλλά να αποτελέσει και τον εγγυητή μίας σταθερής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, το πρωί στον ΑΝΤ1.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι η αυτοδυναμία είναι ένα απατηλό όνειρο, αλλά ακόμα και να ήταν πιθανή, όπως είπε, είναι αδύνατον ένα κόμμα να μπορέσει από μόνο του να σηκώσει το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας.

«Ο κ. Τσίπρας βιάστηκε να πάει σε εκλογές για να μην προλάβει ο λαός να καταλάβει τον λογαριασμό που καλείται να πληρώσει από τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απαντώντας στην παρατήρηση ότι και το κόμμα της ψήφισε τη συμφωνία, σημείωσε ότι το δίλλημα εκείνη τη στιγμή ήταν συμφωνία ή Grexit.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι από τη συμφωνία υπάρχουν ακόμα ζητήματα ανοιχτά και γι' αυτό θα πρέπει να προκύψει μία κυβέρνηση σοβαρή και ισχυρή, που θα τα διαπραγματευτεί. Τόνισε, δε, ότι υπάρχουν ζητήματα που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν, όπως για παράδειγμα η φορολόγηση των αγροτών, οι ομαδικές απολύσεις κ.α.

Επίσης, ανέφερε πως ένα ακόμα λάθος που «πλήρωσε» το ΠΑΣΟΚ ήταν ότι έδωσε την εντύπωση πως ταυτίζεται με τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι στο εξής το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ούτε «ουρά», ούτε «δεκανίκι», ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ.

 (Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network