Γιώργος Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει τους ψηφοφόρους με δεύτερες εκλογές

Ο Γιώργος Τσίπρας
Ο Γιώργος Τσίπρας EUROKINISSI

Ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος επιστροφής στις μεταμνημονιακές πολιτικές, εκτιμώντας παράλληλα πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ δεν θα ήθελε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εκβιασμό προς τους ψηφοφόρους καταλόγισε στον Πρόεδρο της ΝΔ ο Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή τη δήλωση Μητσοτάκη για δεύτερες εκλογές στις 15 Αυγούστου χωρίς αυτοδυναμία.

Εκτίμησε επίσης ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ δεν θα ήθελε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος επιστροφής στις μεταμνημονιακές πολιτικές.

ADVERTISING

Με φόντο τις κάλπες της 7ης Ιουλίου μίλησε για δύσκολη μάχη και πρόσθεσε ότι οι δημοτικές και οι ευρωεκλογές δεν έπρεπε να γίνουν παράλληλα αλλά σε διαφορετικό χρόνο.

Σε σχέση με το ναυάγιο στο debate όλων των πολιτικών αρχηγών, σημείωσε ότι παραμένει το αίτημα για αναμέτρηση Τσίπρα-Μητσοτάκη για το οποίο η ΝΔ δεν απαντά.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι επικοινωνιακά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λιγότερα μέσα από τη ΝΔ φέρνοντας ως παράδειγμα τη μη μείωση του αφορολόγητου λέγοντας ότι το θέμα δεν έπαιξε πουθενά αλλά αντιθέτως τα μίντια έκαναν λόγο για δήθεν ακύρωση των αντιμέτρων.

“Δεν έχουμε προνόμιο αποκλειστικότητας στον προοδευτικό χώρο” πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να προχωρήσει την προοδευτική συμμαχία ανεξαρτήτως εκλογών, ειδικά όσο το ΚΙΝΑΛ στρέφεται προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network