Η απάντηση για το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η απάντηση για το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης Menelaos Myrillas/SOOC

Ποιο πρόσωπο έχει στο μυαλό του ο Νικος Ανδρουλάκης όταν λέει ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας; Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απάντησε.

Μεγάλη συζητηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, εν όψει και των επικείμενων εκλογών, το ποιο πρόσωπο θα προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, για τη θέση του πρωθυπουργού.

Ο ίδιος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε διατυπώσει τη θέση “ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας”, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τον τρόπο που σκέφτεται να κινηθεί, μετά τα αποτελέσματα της κάλπης.

“Δεν είπα ποτέ ότι θα πω ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός. Ποτέ. Είπα, πρώτα απ’ όλα, να έχουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε την τελευταία φορά και, φυσικά, πολύ κοντύτερα στους αντιπάλους μας. Δεύτερον, προγραμματικές συγκλίσεις, γιατί δεν μπορούμε να λέμε ότι θα αλλάξουμε πολιτική μόνο στα πρόσωπα. Η πολιτική αλλάζει με συγκλίσεις. Και, τρίτον, τα πρόσωπα. Δεν θα υποδείξω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός. Αυτό θα ήταν αλαζονεία και αμετροέπεια. Το πρόσωπο του πρωθυπουργού και των κορυφαίων υπουργείων θα είναι κοινής αποδοχής” είχε σχολιάσει συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης ερωτηθείς για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει και σχετικό βίντεο στα social media με τίτλο “Ποιο είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης; Σύντομα η απάντηση”.

Σήμερα, Πέμπτη (7/4), με σχετική ανακοίνωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης “απάντησε” στο πολυαναμενόμενο ερώτημα.

Η απάντηση που δίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο ερώτημα

“Η απάντηση είναι η προφανής και ουσιαστική επιλογή.

  • Είναι το πρόσωπο του νέου, με αισιοδοξία, όταν παίρνει τον μισθό του και βρίσκει σπίτι.

Προτείνουμε: -150.000 κοινωνικές κατοικίες για νέους με χαμηλό ενοίκιο -Επιδότηση εισφορών για να βρουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα

  • Το πρόσωπο του υγειονομικού, με περηφάνια για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Προτείνουμε: -Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα -Αξιοπρεπείς αμοιβές / βαρέα και ανθυγιεινά -Σύγχρονα δημόσια νοσοκομεία χωρίς ελλείψεις προσωπικού

  • Το πρόσωπο του μικρομεσαίου επιχειρηματία, χωρίς το άγχος των οφειλών.

Προτείνουμε: -120 δόσεις για οφειλές σε Εφορία και ΕΦΚΑ -Χρηματοδότηση για καινοτόμες ψηφιακές επενδύσεις

  • Τα πρόσωπα κάθε οικογένειας, χωρίς ανασφάλεια για το μέλλον.

Προτείνουμε: -Προστασία της κύριας κατοικίας των δανειοληπτών –Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής -Μείωση φορολογίας στη μισθωτή εργασία

  • Το πρόσωπο του αγρότη, χωρίς ανησυχία για τους καρπούς του μόχθου του.

Προτείνουμε: -Μείωση του κόστους παραγωγής -Προστασία της αγροτικής γης από πλειστηριασμούς -Ακατάσχετο αποζημιώσεων και επιδοτήσεων

  • Το πρόσωπο του συνταξιούχου, με αξιοπρέπεια και σεβασμό για τους κόπους μιας ζωής.

Προτείνουμε: -Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους -Κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις

  • Το πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο.
  • Το πρόσωπο μιας σύγχρονης Ελλάδας, ενός αξιόπιστου κράτους με θεσμούς και κανόνες, που νοιάζεται για τους πολίτες του.

Και με τη δική σου απόφαση Αλλαγής, θα τα καταφέρουμε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα