Ηλεία: Καθαρίστρια βρήκε 11 κλειστούς φακέλους σε θρανίο

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(PHASMA/GEORGE DETSIS)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(PHASMA/GEORGE DETSIS) PHASMA

Ερωτηματικά γεννά το περιστατικό σε ένα από τα εκλογικά τμήματα των Μαρκισιών

Μπορεί ο αριθμός να μην είναι ικανός για να μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι χθες το πρωί, βρέθηκαν 11 αριθμημένοι κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια σ’ ένα από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 (σ.σ 12 κατά άλλους) κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς, δεν είχαν καταμετρηθεί.

Αμέσως τηλεφώνησε στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, απ’ όπου ενημερώθηκε ο Γενικός Έφορος Εκλογών αλλά και το Α.Τ Κρεστένων που επελήφθη του συμβάντος, σχηματίζοντας Δικογραφία την οποία θα καταθέσει - μαζί με την κατάθεση της Δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία - στον Εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση, ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων. Φυσικά, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά σίγουρα κάποιοι θα πάρουν -σίγουρα - περισσότερες ψήφους.

Πηγή: patrisnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοτικές Εκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Υποψήφιοι
SHARE:

24Media Network