Κάλπη-κες ιστορίες: Το κόμμα που πήρε μόνο μία ψήφο στις εκλογές του 2012

Κάλπη-κες ιστορίες: Το κόμμα που πήρε μόνο μία ψήφο στις εκλογές του 2012

Έχει το κόμμα με το μεγαλύτερο όνομα και τις λιγότερες ψήφους στις περασμένες εκλογές. Δεν πτοείται με τίποτα όμως!

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, υπήρξε κόμμα που πήρε μόλις μία ψήφο. Αυτή του 83χρονου προέδρου του!

Ο πρόεδρος του κόμματος “Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)”, Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, δεν είχε καταφέρει να πείσει κάποιον δεύτερο να τον ψηφίσει.

Και αν νομίζετε ότι επρόκειτο για πρωτοεμφανιζόμενο στο πολιτικό σκηνικό κάνετε λάθος. Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές δεν είχε “κατέβει” ο μεμονωμένος “ηγέτης” στις εκλογές. Αντιθέτως, η μέχρι τώρα εμπειρία του, τον ανακηρύσσει επαγγελματία “μικρό” της πολιτικής.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του κ. Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ. Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα και φέτος συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για 9η φορά.

Ο κ. Τσαλαζίδης, έχει δηλώσει πως είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης 30,000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, στη θέση Μουσταφά, την οποία υπόσχεται να μοιράσει στο λαό. Μαθηματικά πως μεταφράζεται κάτι τέτοιο; Περίπου 2,73 τετραγωνικά μέτρα αντιστοιχούν σε κάθε Έλληνα πολίτη.

Στις αμέσως προηγούμενες εκλογές, ο αρχηγός του “ΑΑΑΑΔΑΠΑΣΟΚΑΝΔΟΣΠΚΕΧΟΧΧΣΖΠΑΕΚΕ”, κατάφερε να συγκεντρώσει στη Β’ Αθηνών ως μεμονωμένος υποψήφιος περίπου 1.400 ψήφους. Παρόλα αυτά, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης του έδωσε μόλις μία.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν πτόησε τον “μπαρουτοκαπνισμένο” Μιλτιάδη Τσαλαζίδη, ο οποίος κατεβαίνει και στις εκλογές του 2015!

Στα 85 του, ζήτησε από τον κόσμο των Γρεβενών να μπει στο συνδυασμό του, εξηγώντας πως “δίνονται επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Μου απαντούσαν αυτά τα χρήματα τα μοιράζει η Βουλή και κάπου χάνονται”, δηλώνει στο WE.

“Επέμενα ότι οι νέοι αυτού του τόπου θα έπρεπε να παλέψουν για το μέλλον τους και στο κάτω κάτω, γιατί να μην πάρουν αυτοί τα χρήματα που μοιράζονται επί χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι; Αλλά δεν έρχονται. Σκέφτομαι διαρκώς την πατρίδα μου και πάντα διερωτώμαι γιατί δεν αφήνουν ήσυχο τον ελληνικό λαό, αυτοί που τον εκμεταλλεύονται; Όπου και αν ρωτήσετε, θα σας πουν πως προσφέρω δουλειές σε ανειδίκευτους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Πάντα προσπαθώ να ανακαλύπτω κάτι που δεν υπάρχει. Δεν έχω πάει σε ειδικά σχολεία που σε μαθαίνουν να γίνεσαι εφευρέτης, αλλά δεν τα έχω πάει και άσχημα” 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα