Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στιγμιότυπο από τη διακομματική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης,για το ζήτημα των αστέγων και των ναρκωτικών στην πόλη της Αθήνας,Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 (EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ)
Στιγμιότυπο από τη διακομματική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης,για το ζήτημα των αστέγων και των ναρκωτικών στην πόλη της Αθήνας,Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 (EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ) EUROKINISSI

"Μόνο επιστρέφοντας στα καθήκοντά τους, δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων

Να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

"Η απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις είναι άστοχη και υπερβολική. Παρά τα επιμέρους προβλήματά της, η ρύθμιση που εγκρίθηκε από τη Βουλή ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων της ομοσπονδίας", δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Και πρόσθεσε: "Με την υπευθυνότητα που οι συνθήκες απαιτούν και τα συμφέροντα της πρωτεύουσας επιβάλλουν, ο δήμος Αθηναίων θα υπερασπισθεί τη δημόσια υγεία. Καλούμε τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. Μόνο έτσι θα υπηρετήσουν την αποστολή τους και δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαξίμου: Η ΝΔ θέλει να δώσει τα σκουπίδια σε ιδιώτες

Η ΝΔ απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα για συμβασιούχους

Σοκ με τα σκουπίδια. Κινητοποιήσεις μέχρι και την Πέμπτη

SHARE:

24Media Network