Καστανίδης: Οι ανάγκες της χώρας θα καθορίσουν τις μετεκλογικές συνεργασίες

Χάρης Καστανίδης
Χάρης Καστανίδης EUROKINISSI

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε εθνική συνεννόηση μετά τις εκλογές, ούτως ώστε να καταργηθεί το υπερταμείο και να επιτευχθούν οι αλλαγές στους μεταμνημονιακούς όρους, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Οι ανάγκες της χώρας θα καθορίσουν τις μετεκλογικές συνεργασίες” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" των Μάνου Χωριανόπουλου, Έλλης Τριανταφύλλου και Γιώργου Καρελιά ο Χάρης Καστανίδης.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε εθνική συνεννόηση μετά τις εκλογές, ούτως ώστε να καταργηθεί το υπερταμείο και να επιτευχθούν οι αλλαγές στους μεταμνημονιακούς όρους, αλλά και για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο κράτος.

Για τη ρήξη Γεννηματά - Βενιζέλου είπε ότι η συζήτηση αυτή φέρνει εσωστρέφεια, τόνισε ότι ο πρώην Πρόεδρος δεν αποτελεί βαρίδι, ανέφερε ότι η κεντρική γραμμή του κόμματος δεσμεύει όλους και σημείωσε ότι είναι η ώρα της συστράτευσης και για τον κ. Βενιζέλο.

Εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ, όχι μόνο θα αντέξει στις εθνικές εκλογές, αλλά θα γίνουν και οι κατάλληλοι χειρισμοί για να αυξηθούν τα εκλογικά του ποσοστά.

Αναφορικά με τη δήλωση Κρεμαστινού στο σταθμό μας περί σύμπραξης τον όμορων χώρων, σχολίασε: “αν σας έλεγα γερμανοτσολιά θα ντρεπόμουν μετά να ζητήσω τη συνεργασία σας”.

Στο θέμα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, είπε ότι όλοι έκαναν λάθος στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα συνταγματικής τάξης και παραβίασης, υπάρχει όμως θέμα πολιτικής δεοντολογίας.

Κατά τον ίδιο, αν και με καθυστέρηση σωστά απευθύνθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη ΝΔ, ωστόσο άφησε αιχμές που δεν έκανε το ίδιο και με τα υπόλοιπα κόμματα. Χαρακτήρισε, επίσης, λάθος το ότι η ΝΔ που αρνήθηκε τη συνεννόηση καθώς και την απόφαση του Πρωθυπουργού να διαλέξει τη τρίτη επιλογή προσώπου της Διάσκεψης των Προέδρων.

Για τη στάση που θα κρατήσει ο ΠτΔ, σημείωσε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος τυπικά μπορεί να υπογράψει αλλά θα σηκώσει ένα τεράστιο θεσμικό βάρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, Βενιζέλος, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίτσας: Υπάρχουν νέα στελέχη που μπορούν να προβάλλουν καλύτερα τις θέσεις μας στην προεκλογική περίοδο.

Αμυράς, Αράχωβα και Καιρίδης θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Γεννηματά για Βενιζέλο: Δική του η επιλογή - Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ

SHARE: