ΚΙΝΑΛ: Έκκληση Κρεμαστινού για ενότητα

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός στη Βουλή
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός στη Βουλή EUROKINISSI

Στον απόηχο του "σχίσματος" στο ΚΙΝΑΛ, λόγω της ρήξης στις σχέσεις Βενιζέλου - Γεννηματά, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απευθύνει με επιστολή του έκκληση για ενότητα στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Έκκληση για ενότητα απηύθυνε με επιστολή του προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου του κινήματος, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στην επιστολή, που εστάλη σε συνέχεια της αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου και της κόντρας του με τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Κρεμαστινός καλεί άπαντες να συμβάλλουν στην ενότητα του κόμματος. Αυτό όπως τονίζει θα πρέπει να είναι στόχος όλων, ενώ χαρακτηρίζει "μεγάλο λάθος" να κατέβει στις εκλογές το ΚΙΝΑΛ διχασμένο σε μια εποχή που βρίσκεται σε άνοδο.

Ολόκληρη η επιστολή Κρεμαστινού:

«Αγαπητέ συνάδελφε,

»Σε μια στιγμή που το κόμμα μας βρίσκεται σε άνοδο, θα είναι μεγάλο λάθος να προσέλθουμε στις εκλογές διχασμένοι. Είναι αναμφισβήτητο ότι προέκυψε διαφορετική εκτίμηση όσον αφορά την πολιτική σκοπιμότητα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που σχετίζεται με την πρώτη θέση, μεταξύ της Προέδρου μας κας Γεννηματά και του πρώην Προέδρου κ. Βενιζέλου.

»Πιστεύω πάντα ότι πρέπει - ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας μας - όχι μόνο εμείς να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε το πνεύμα της ενότητας να το μεταφέρουμε και στους ψηφοφόρους μας. »Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να πείσει και τους πρώην Προέδρους του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κ. Βενιζέλου να κάνουν μια έκκληση ενότητας προς τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος για να προσέλθουν ενωμένοι στις εκλογές.

»Η διαφορά αντιλήψεων ακόμα και μεταξύ των Προέδρων σε ένα ιστορικό δημοκρατικό κόμμα είναι αποδεκτή, αλλά η ενότητα του κόμματος που συνδέεται άμεσα με την ιστορική του πορεία και την επιβίωση του, πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο όλων μας. »Πιστεύω ότι κι εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Βενιζέλος, Φώφη Γεννηματά, Εθνικές Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί ο Δημήτρης Λιντζέρης λόγω Βενιζέλου

Παλιό ΠΑΣΟΚ Ορθόδοξο για ρήξη στο ΚΙΝΑΛ: Είναι που όλα ήρθαν αργά

ΚΙΝΑΛ για Βενιζέλο: Μόνος του αποφάσισε να φύγει - Πήρε αποστάσεις για την αυτόνομη πορεία

Παπανδρέου: Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

SHARE:

24Media Network