Κωνσταντοπούλου: “Θα σας ξενυχτήσουμε, το συνηθίζουμε αυτό”

Κωνσταντοπούλου: “Θα σας ξενυχτήσουμε, το συνηθίζουμε αυτό”

Τη δέσμευσή της ότι δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν από εκείνους που στήριξαν την Πλεύση Ελευθερίας, εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την αισιοδοξία της ότι η “Πλεύση Ελευθερίας” θα μπει στη Βουλή, εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: “Ξέρω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι αγωνιούν, δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από νέους ανθρώπους, με παίρνουν στο τηλέφωνο, “μπάινουμε Ζωή; δεν μπαίνουμε Ζωή;”. Όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, τα κορίτσια και τα αγόρια και τους μεγαλύτερους, τους καλώ να είναι κοντά μας, να παραμείνουν με τεταμμένη την προσοχή, να έρθουν αν θέλουν και στα γραφεία μας.

Να ξέρουν ότι χάρη σε αυτούς η Πλεύση Ελευθερίας είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών, ότι το μήνυμά τους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη, με χαμόγελο, με πείσμα, με επιμονή, είναι ένα μήνυμα πάρα πολύ ηχηρό, το πιστεύω πάρα πολύ κι εγώ αυτό.

Η Πλεύση ελευθερίας είναι μια ανάσα από τη Βουλή και μπορεί το πρωί να βρίσκεται στη Βουλή. Ό,τι κι αν γίνει όμως, νομίζω ότι έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Ζωή στη Βουλή”.

Ερωτηθείσα για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: ΄Εμείς αυτό το οποίο εισπράττουμε είναι η πίστη του κόσμου ότι το υπόδειγμα της Πλεύσης Ελευθερίας είναι εκείνο που μπορεί να συγκροτήσει την πραγματική κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, την πραγματική φωνή των πολιτών, την πραγματική υπεράσπιση των πολιτών απέναντι σε εκείνα που κανένας δεν τους υπερασπίστηκε.

Και προσωπικά δεσμεύομαι, κοιτώντας τους στα μάτια και κοιτώντας κι εσάς στα μάτια, δεσμεύομαι ότι εγώ δεν θα προδώσω κανέναν και καμία ποτέ, από όλα εκείνα τα παιδιά που μου τηλεφωνούν καθημερινά από την περασμένη Δευτέρα που έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο στη δημοσιότητα, δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω από τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας και θα είμαι εδώ, είτε θα είμαστε αύριο στη Βουλή είτε δεν είμαστε, θα σας ξενυχτήστουμε, άλλωστε το συνηθίζω αυτό, θα σας ξενυχτήσουμε και θα περιμένουμε με αισιοδοξία και με πίστη, αλλά και με επιμονή, ότι θα δώσουμε και την επόμενη μάχη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα