Κουβέλης: Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι

Κουβέλης: Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι
Στιγμιότυπο από την διακαναλική συνέντευξη τύπου του εκλογικού σχήματος Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του περιοδεία στη Β. Ελλάδα

«Κυβερνητικούς μπαλαντέρ» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ολοκλήρωσε την προεκλογική του περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα.

«O τόπος πρέπει να βγει από την ασφυξία της κρίσης, της λιτότητας και της ανεργίας. Οι πολίτες κρατούν την τύχη του στα χέρια τους», δήλωσε ο κ. Κουβέλης και συνέχισε: “Ο συνδυασμός Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά τους καλεί να αποφασίσουν με την καρδιά και το μυαλό και να στηρίξουν μια συμπαράταξη ευθύνης και αξιοπιστίας που επιδιώκει την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, κρατώντας σταθερά τη χώρα στις ράγες της Ευρωζώνης».

«Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, η όποια μετεκλογική συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε προγραμματική συνεργασία και μόνο σε αυτή τη βάση μπορεί να επιτευχθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα