“Κρυφτούλι” Κανελλόπουλου: Αποσύρει το κόμμα Κασιδιάρη και κατεβαίνει στις εκλογές με το ΕΑΝ

“Κρυφτούλι” Κανελλόπουλου: Αποσύρει το κόμμα Κασιδιάρη και κατεβαίνει στις εκλογές με το ΕΑΝ
Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος EAN.COM.GR

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, θα κατέβει στις εκλογές με το κόμμα "ΕΑΝ", του οποίου είναι και ιδρυτής, προκειμένου να αποφύγει τον σκόπελο του "κόμματος Κασιδιάρη".

Με το κόμμα “ΕΑΝ” που είχε ιδρύσει ο ίδιος στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 προτίθεται να κατέλθει στις εκλογές ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, επιχειρώντας νομική “ντρίμπλα”.

Ο πρώην δικαστικός, με αίτηση που κατέθεσε χθες, Παρασκευή (21/4), εκπρόσωπός του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου επαναφέρει ουσιαστικά τον σχηματισμό που είχε δημιουργήσει, με σκοπό να αποφύγει τον σκόπελο του “κόμματος Κασιδιάρη”.

Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που διαρρέονταν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα “ΕΑΝ” θα απορροφήσει το ακροδεξιό μόρφωμα και θα λειτουργήσει ως κόμμα-ομπρέλα του ακροδεξιού συνασπισμού.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά την ψήφιση της τροπολογίας για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη “ΕΛΛΗΝΕΣ”, την ηγεσία του οποίου δήλωνε πως είχε αναλάβει ο κ. Κανελλόπουλος ως εκλεγμένος παμψηφεί πρόεδρος επιστρατεύεται το “ΕΑΝ” ώστε να ελαχιστοποιηθεί κάθε ενδεχόμενο αποκλεισμού του σχηματισμού που, σε συμφωνία με τον Κασιδιάρη, φιλοδοξεί να λάβει τις ψήφους πολιτών στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, στο δρόμο προς τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, προέβη στη νέα ρύθμιση επιλέγοντας να κλείσει τα αυτιά του στις εύλογες φωνές κομμάτων και συνταγματολόγων, διορθώνοντας το λάθος του με νέο ατόπημα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα