ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στις συγκεντρώσεις του Βασίλη Καθαροσπόρη

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στις συγκεντρώσεις του Βασίλη Καθαροσπόρη
Συγκέντρωση Β. Καθαροσπόρη

Η λέξη λαοθάλασσα μοιάζει κλισέ για την περιγραφή πολιτικών εκδηλώσεων αλλά χωρίς υπερβολή ο Βασίλης Καθαροσπόρης προκάλεσε σεισμό με την παρουσία του και την ομιλία του.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται όλη η επικράτεια εν όψει των τετραπλών κάλπεων της 26η Μαΐου. Η μία συγκέντρωση διαδέχεται την άλλη, ειδικά στις επαρχιακές πόλεις και οι υποψήφιοι κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους.

Παρόλο τον προεκλογικό πυρετό και την συνειδητή εν πολλοίς αδιαφορία των πολιτών στα επικοινωνιακά παιχνίδια, στο Δήμο Χαλκιδέων η κατάσταση είναι κατά πολύ διαφορετική. Το παράδειγμα της Χαλκίδας και του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ, του πρώτου αυτοδιοικητικού κινήματος στην Ελλάδα, απέδειξε ότι οι πολίτες και συμμετέχουν και δεν γυρίζουν την πλάτη στις ουσιαστικές διαδικασίες, που έχουν ως βάση τους ίδιους τους δημότες.

Συγκέμτρωση Β. Καθαροσπόρη

Συγκέμτρωση Β. Καθαροσπόρη

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του κατάφεραν αυτό που για κάποιους μοιάζει ουτοπία, γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο της πόλης με 3000 και πλέον πολίτες να χειροκροτούν ένθερμα και να προσμένουν να γνωρίζουν από κοντά την ομάδα, που δεσμεύεται με ειλικρίνεια πως μπορεί να αλλάξει ρότα στο Δήμο Χαλκιδέων.

Η λέξη λαοθάλασσα μοιάζει κλισέ για την περιγραφή πολιτικών εκδηλώσεων αλλά χωρίς υπερβολή ο Βασίλης Καθαροσπόρης προκάλεσε σεισμό με την παρουσία του και την ομιλία του. Η Χαλκίδα για πολλούς έχει ψηφίσει ήδη Δήμαρχο και ο λόγος είναι απλός: Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι ένα κίνημα πολιτών και ο Βασίλης Καθαροσπόρης ένας άνθρωπος που πρώτα απ όλα είναι πολίτης και εργάτης της αυτοδιοίκησης, που ξέρει ότι η θέση του Δημάρχου είναι στο δρόμο και όχι στο Δημαρχείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα