Μητσοτάκης: Μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια DIMITRIS PAPAMITSOS_PRESS PHOTOGRAPHER_+306946384863

"Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα για την πραγματική Μακεδονία” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Βέροια και κάλεσε τους πολίτες να μην ψηφίσουν “κόμματα της οργής". Χαρακτήρισε κρίσιμη την Κυριακή και ζήτησε ισχυρή πολιτική εντολή.

«Αν έχω μια υποχρέωση, εκτός από το να ξαναβάλω τη χώρα σε τροχιά ευημερίας, αυτή είναι να ενώσω τους Έλληνες σε ένα κοινό όραμα, σε ένα κοινό σχέδιο», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βέροια και πρόσθεσε: «ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τα χρόνια της κρίσης. Είναι έτοιμος να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά τις τύχες του τόπου στα χέρια μας».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε νωρίτερα την σύντομη περιοδεία του στην Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα από το Αιγίνιο. «Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, εμείς οι πολιτικοί ολοένα και θα μιλάμε λιγότερο, και ο λόγος θα περνά στους πολίτες», τόνισε. «Η Κυριακή, μεθαύριο, θα είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πατρίδα μας. Τώρα πια σταματούν τα λόγια, και η ευθύνη της πράξης και της συμμετοχής περνά στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε, καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

ADVERTISING

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή πολιτική εντολή, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο του για ισχυρή ανάπτυξη και για πραγματικά αυτοδύναμη Ελλάδα, όπως είπε. «Δώστε μου τη δύναμη την επόμενη ημέρα να πάω στις Βρυξέλλες ως ισχυρός πρωθυπουργός για να διαπραγματευτώ μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, για να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, για να διαπραγματευτώ για λογαριασμό των αγροτών μας την καλύτερη δυνατή νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η δημιουργία πολλών καλών νέων θέσεων εργασίας, και η υποστήριξη της μεσαίας τάξης, την οποία αυτή η κυβέρνηση φρόντισε να διαλύσει μέσα από την υπερβολική υπερφορολόγηση»,τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζητήματα της ασφάλειας. «Για εμένα η ασφάλεια είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα. Οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς στα σπίτια τους. Οι μπαχαλάκηδες θα εξοβελιστούν από τα πανεπιστήμια. Οι πάσης φύσης Ρουβίκωνες θα σταματήσουν να έχουν ασυλία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια DIMITRIS PAPAMITSOS_PRESS PHOTOGRAPHER_+306946384863

Να δώσουμε τον αγώνα για την πραγματική Μακεδονία

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών. «Την επόμενη ημέρα», επισήμανε, «πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα και για την Μακεδονία. Για την πραγματική, την αυθεντική Μακεδονία. Να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες από μια πολύ κακή συμφωνία την οποία κάποιοι υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ παραίνεσε τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να μην χαραμίσουν την επιλογή τους «σε μικρά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου». «Δεν είμαστε πια σε φάση οργής», τόνισε, και πρόσθεσε: «μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους οι οποίοι σας δελεάζουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Η μόνη δύναμη ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας που μπορεί να κάνει τις ζωές σας καλύτερες είναι η ΝΔ».

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του να διασφαλίσει την κυβερνησιμότητα των δήμων και περιφερειών αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της απλής αναλογικής.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα συνομιλώντας με τους πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Η κατάργηση του ασύλου εξυπηρετεί και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών 

Μητσοτάκης: Η αξιολόγηση θα ξεκινήσει από τη σχολική μονάδα και τους διευθυντές

SHARE: