Μπάμπης Παπαδημητρίου: Θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ

"Η επιλογή μου είναι ο Κυριάκος" είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και αποκάλυψε ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο να πολιτευτεί τους τελευταίους μήνες.

Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

“Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία”, αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ότι αφορά τον εκλογικό τομέα που θα είναι υποψήφιος, σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

“Η επιλογή μου είναι ο Κυριάκος” δήλωσε λίγη ώρα αργότερα στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στον Βασίλη Σκουρή. “Είμαι κοντά σε αυτό που λέγεται φιλελεύθερη παράταξη” είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόσθεσε ότι νεαρός ήταν στο ΚΚΕ και μετά δούλεψε ως σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου!

“Δεν έκρυψα ποτέ τις ιδέες μου” συμπλήρωσε και σημείωσε ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο να πολιτευτεί τους τελευταίους μήνες. Είπε επίσης ότι η πρόταση έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με την πρόσφατη δήλωση Ξαφά περί αναδιανομής.

Εκτίμησε ότι τα χρόνια της κρίσης όλες οι παρατάξεις κρίθηκαν και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Ανέφερε επίσης ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για το συνταξιοδοτικό και τη χρηματοδότηση του συστήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα