Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για τα μάτια της Γκερέκου

Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για τα μάτια της Γκερέκου
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ)---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI Eurokinissi

Η πληροφορία πως η Άντζελα θα είναι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Κέρκυρα προκάλεσε μία υπόγεια αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων

Η πληροφορία πως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός ‘Αντζελα Γκερέκου συζητά με το Μαξίμου το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, προκάλεσε υπόγειο πόλεμο μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε τη δήλωση που έκανε η κ.Γκερέκου μόλις πριν από δύο ημέρες, δηλαδή τη Δευτέρα 5 του μηνός.

Η κ. Γκερέκου τότε δήλωνε μεταξύ άλλων: “Η  διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.”

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες επιμένουν ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει συζήτηση για την ένταξη της κ.Γκερέκου στα γαλάζια ψηφοδέλτια, πληροφορίες που δε διαψεύδονται από πλευράς Μαξίμου, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει η ίδια η κ.Γκερέκου τι θα πράξει.

Ήδη πάντως προκειμένου να κατέβει η κ.Γκερέκου στην Κέρκυρα, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Δημοσθένης Δαββέτας που φερόταν ως υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιφέρεια μετακινήθηκε στη Β’Αθηνών. Μία υποψηφιότητα Γκερέκου φέρεται να έχει τις ευλογίες -ή αν μη τι άλλο να μη συναντά την αντίρρηση- του Νίκου Δένδια, ο οποίος έτσι κι αλλιώς επίσης μετακινείται στη Β’ Αθηνών. Στην Κέρκυρα υποψήφιος θα είναι και ο Στέφανος Γκίκας, ενώ αντιδράσεις από την τοπική Ν.Δ είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα