ΝΔ: Amber alert για τον ΣΥΡΙΖΑ – Αφωνία για το κόμμα Κασιδιάρη και την επίθεση στον Πλεύρη

ΝΔ: Amber alert για τον ΣΥΡΙΖΑ – Αφωνία για το κόμμα Κασιδιάρη και την επίθεση στον Πλεύρη
Νέα Δημοκρατία Eurokinissi

Μια άκρως αιχμηρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη, αλλά και της επίθεσης με γιαούρτια κατά του Θάνου Πλεύρη, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ -ακόμη κι από τον τίτλο της- αφήνει η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση με τίτλο “Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ”, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για “αφωνία” αναφορικά με το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη”.

Σε άλλο σημείο, το κυβερνών κόμμα κατηγορεί για αφωνία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για την επίθεση με γιαούρτια σε βάρος του Θάνου Πλευρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία…

Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα