Ο Χάρης Καστανίδης στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ "Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ".
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ "Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ". MOTIONTEAM

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εντάσσεται ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με δήλωσή του ανακοίνωσε την προσχώρηση του στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως εξηγεί, απομακρύνθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό όταν αρνήθηκε να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, αλλά σήμερα επιστρέφει στο ΚΙΔΗΣΟ που όπως σημειώνει "διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών"

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ:

«Πριν από τρία χρόνια χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν διαγράφηκα, γιατί διαφωνούσα με τις πολιτικές της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας και αρνήθηκα να ψηφίσω το δεύτερο μνημόνιο. Συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, τώρα που το νέο Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών, μακριά από τη βία της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, να βγει από την κρίση με την εφαρμογή βαθιά δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων. Συναντιόμαστε τώρα, που το νέο Κίνημα διακηρύσσει ότι δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς ούτε παρακολούθημα κανενός. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την προσδοκία ότι σύντομα θα ενωθούν όλες οι αυθεντικές δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθιά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον».

(Με πληρφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, Κίνημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για τα μάτια της Γκερέκου

Δημοσκόπηση: Εκτός Βουλής το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

SHARE:

24Media Network