Ο Κουτσούμπας “τρολάρει” την Κωνσταντοπούλου και της στέλνει… καρδούλα

Ο Κουτσούμπας “τρολάρει” την Κωνσταντοπούλου και της στέλνει… καρδούλα
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΚΚΕ / YOUTUBE

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ένα viral στιγμιότυπο κατά την ομιλία του στην Πάτρα, "επέστρεψε" την καρδούλα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο στόχαστρο του Δημήτρη Κουτσούμπα βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η “Πλεύση Ελευθερίας” κατά την ομιλία του στην Πάτρα, με την αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ στην πρώην πρόεδρο της Βουλής να ακολουθεί ένα viral στιγμιότυπο.

Ο κ. Κουτσούμπας κατά την ομιλία του κάλεσε τον ελληνικό λαό να μη σκορπίσει η ψήφος σε αντιδραστικά, προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος” και συνέχισε διερωτώμενος:

“Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”;

Τη στιγμή εκείνη, μάλιστα, ειρωνευόμενος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά, όπως εμφανίζεται να κάνει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, για την οποία πρόσθεσε:

“Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα… Έχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένες είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος.”

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο NEWS 24/7 είχε αναφερθεί σε “κόμματα μίας χρήσης” σχολιάζοντας την Πλεύση Ελευθερίας και τη ΝΙΚΗ.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 20:30΄

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα