Παπαδημούλης για ΚΙΝΑΛ: Σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση με το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL την τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος GUE/NGL Gabriele Zimmer,  οι αντιπρόεδροι  GUE/NGL Neoklis Sylikiotis και Malin Bjork, η γενική γραμματέας Maria D' Alimonte  και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση με το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL την τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος GUE/NGL Gabriele Zimmer, οι αντιπρόεδροι GUE/NGL Neoklis Sylikiotis και Malin Bjork, η γενική γραμματέας Maria D' Alimonte και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες" αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δ. Παπαδημούλης.

Για «σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον πολιτικό διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές» κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter: «Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες. Για αποτροπή του ρεβανσισμού κ της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η ΝΔ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ - Οργή και αποχώρηση Βενιζέλου

Βενιζέλος: Ουρά του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ - Αποδεσμεύομαι

SHARE:

24Media Network