Παπαδημούλης για ΚΙΝΑΛ: Σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Παπαδημούλης για ΚΙΝΑΛ: Σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση με το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL την τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος GUE/NGL Gabriele Zimmer, οι αντιπρόεδροι GUE/NGL Neoklis Sylikiotis και Malin Bjork, η γενική γραμματέας Maria D' Alimonte και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

"Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες" αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δ. Παπαδημούλης.

Για «σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον πολιτικό διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές» κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter: «Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες. Για αποτροπή του ρεβανσισμού κ της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η ΝΔ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα