Ν. Παππάς: Μητσοτάκης και Στουρνάρας είναι αποτυχημένοι

Ν. Παππάς: Μητσοτάκης και Στουρνάρας είναι αποτυχημένοι
Νίκος Παππάς Eurokinissi

Στη διαπίστωση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει στη χώρα το ΔΝΤ προχώρησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

“Η ΝΔ επιθυμεί μια παντοδυναμία που είναι συνώνυμη της οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας” δήλωσε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδα Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Η τοποθέτησή του γίνεται με φόντο τη δήλωση Γεωργιάδη στον News 24/7 στους 88,6 περί δεύτερων εκλογών χωρίς αυτοδύναμο πρώτο κόμμα.

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέλει να επαναφέρει το ΔΝΤ στη χώρα, καθώς όπως είπε το γαλάζιο πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς εξωτερικούς καταναγκασμούς.

Έθεσε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας ότι η χώρα ή θα προχωρήσει την πορεία που μπορεί να την βγάλει από τα μνημόνια και την κρίση ή θα κάνει πισωγύρισμα στις πολιτικές του ΔΝΤ.

Υποστήριξε ότι η ΝΔ θα ακυρώσει τα θετικά μέτρα, τα οποία κατά τον ίδιο- εξασφαλίζονται μόνο με μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα τον πιο αποτυχημένο Υπουργό Οικονομικών και τον Πρόεδρο της ΝΔ τον πιο αποτυχημένο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σχολιάζοντας τις αυξήσεις των διοδίων στην Αττική Οδό, μίλησε για προανάκρουσμα των ορέξεων που έχουν ανοίξει.

“Δεν τόλμησαν να το κάνουν αυτό πριν τις ευρωεκλογές” είπε και παρέπεμψε στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version