Παραιτήθηκε ο Καφετζόπουλος από αντιδήμαρχος Αθηναίων

Παραιτήθηκε ο Καφετζόπουλος από αντιδήμαρχος Αθηναίων

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον κ. Καφετζόπουλο για τη μεταξύ τους στενή συνεργασία. Όλο το παρασκήνιο

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου ανακοίνωσε στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον κ. Καφετζόπουλο για τη μεταξύ τους στενή συνεργασία και τη συμβολή του στους τομείς της Βιώσιμης Κινητικότητας και της επανδραστηριοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας. Τη θέση αντιδημάρχου που κενώθηκε καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Σύμφωνα με  πληροφορίες της  aftodioikisi.gr  η παραίτηση του κ. Καφετζόπουλου σχετίζεται αφενός το γεγονός ότι δεν άντεξε στα απαιτητικά καθήκοντα του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και μια πρόσφατη αντιπαράθεση με δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας όπου ανταλλάχθηκαν και “γαλλικά”.

Υπενθυμίζεται ότι  ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Καφετζόπουλος, είχε αναλάβει αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας που επανασυστήνεται, καθώς και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Στάθμευσης της Διεύθυνσης Οδοποιίας και Αποχέτευσης.

Διαβάστε ακόμα στην  aftodioikisi.gr:

H φωτο Πατούλη από την κοινή συνεδρίαση ΚΕΔΕ-ΙΣΑ που έγινε viral  στο Διαδίκτυο

Η πλειοψηφική παράταξη της ΠΟΕ – ΟΤΑ επιτίθεται κατά της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης – Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα

SHARE: