ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: “Ο κ. Σκυλακάκης ομολόγησε την αναξιοπιστία της ΝΔ”

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: “Ο κ. Σκυλακάκης ομολόγησε την αναξιοπιστία της ΝΔ”
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις».

Ο κ. Σκυλακάκης ομολόγησε την αναξιοπιστία της ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και επικαλείται συνέντευξη του Θεόδωρου Σκυλακάκη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM» όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Σε χθεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM» ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ομολόγησε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας, που μολονότι υπόσχεται στους Έλληνες πολίτες αύξηση μισθών κατά 25%, στις Βρυξέλλες έχει δεσμευτεί για αυξήσεις που αθροιστικά δεν υπερβαίνουν το 13%.

«Δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις» ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι «τα δικά μας μέτρα έχουν ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο, είναι ήδη κοστολογημένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Είναι πλέον σαφής η εξαπάτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που αρέσκονται να παρουσιάζουν μια ειδυλλιακή εικόνα για την οικονομία, επί της ουσίας κρύβουν όσα έρχονται και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι θα κάνουν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα