Περιφέρεια Αττικής: Από την πρώτη Κυριακή ο Χαρδαλιάς, τον συνεχάρη ο Ιωακειμίδης

Διαβάζεται σε 2'
χαρδαλιάς
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Ξεκάθαρη υπεροχή του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική, όπου φαίνεται να επικρατεί από τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής από τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών κλείδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, με ενσωμάτωση 46%, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ πρώην υπουργός και επικεφαλής του συνδυασμού “Αττική Μπροστά” έχει συγκεντρώσει ποσοστό 46,49% και προηγείται με πάνω από 30 ποσοστιαίες μονάδες.

Έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 15,81%.

Ο τελευταίος τηλεφώνησε και συνεχάρη τον κ. Χαρδαλιά, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τις ευχές του, τονίζοντας ότι προσβλέπει στη μέγιστη δυνατή συνεργασία. Τόνισε δε ότι «δεν ξεχνώ τις συμβουλές σου στα πρώτα αυτοδιοικητικά μου βήματα».

Το εκλογικό κέντρο του κ. Χαρδαλιά επισκέφτηκε, δε, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. προκειμένου να τον συγχαρεί.

Αναλυτικά τα ποσοστά μέχρι στιγμής:

  • Χαρδαλιάς Νικόλαος 46,49%
  • Ιωακειμίδης Γεώργιος 15,81%
  • Πρωτούλης Ιωάννης 13,92%
  • Σγουρός Ιωάννης 13,19%
  • Καμπούρης Φίλιππος 3,21%
  • Δημητρίου Γεώργιος 2,91%
  • Τσίχλη Μαριάνα 2,47%
  • Τουλγαρίδης Κωνσταντίνος 2%

Ξεκινάμε μεγάλο αγώνα – Προσμένω στη συνεργασία των ανθυποψηφίων μου

Στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε πως από σήμερα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας και προσμένει στη συνεργασία των ανθυποψηφίων του.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους μου για τον αγώνα τους. Προσμένω στη συνεργασία μας. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Αλλά να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Από σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Ο κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους εθελοντές που συμμετείχαν στην προεκλογική του καμπάνια αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό και έστειλε μήνυμα συνεργασίας στους υποψήφιους των άλλων συνδυασμών που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα