Νίκη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Πτωχός
Ο Δημήτρης Πτωχός EUROKINISSI ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξελέγη ο Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος επικράτησε του Πέτρου Τασούλη.

Τα ηνία στην περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος εκλέγεται νέος περιφερειάρχης, όπως  δείχνουν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των εκλογών, με καταμετρημένο το 94,80% των ψήφων.

Ο κ. Πτωχός προηγείται με 52,66% έναντι του κ. Τατούλη, ο οποίος συγκέντρωσε 47,34%.

Υπενθυμίζεται πως στον α’ γύρο των εκλογών, οι δύο υποψήφιοι είχαν συγκεντρώσει τα εξής ποσοστά:

  • Πτωχός: 42,61%
  • Τατούλης: 31,86%

Στο εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα, μόλις έκλεισαν οι κάλπες ξεκίνησε να συγκεντρώνεται κόσμος, ενώ όσο προχωρούσε η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων τόσο αυξανόταν και ο ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων.

Αντώνης Σαμαράς: Η Πελοπόννησος σήμερα νίκησε

Να σημειωθεί ότι το «παρών» έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα προέβη σε δήλωση για τη νίκη του κ. Πτωχού.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «η Πελοπόννησος σήμερα μίλησε, η Πελοπόννησος σήμερα νίκησε και έδωσε απαντήσεις, θέλοντας να πάει μπροστά με τον Δημήτρη Πτωχό περιφερειάρχη».

Πτωχός: Μαζί θα κάνουμε την Πελοπόννησο πρότυπο

Ο κ. Πτωχός ευχαρίστησε τους υποψηφίους του συνδυασμού του και τους συνεργάτες του για τη σκληρή δουλειά που έκαναν.

Ευχαρίστησε την οικογένειά του αλλά και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά. «Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα του χθες, να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Πιστεύω στην πολιτική που ενώνει τις δυνάμεις. Μαζί θα πάμε πιο μακριά» πρόσθεσε, τονίζοντας πως «μαζί θα κάνουμε την Πελοπόννησο πρότυπο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα