Πρόταση Θεοδωράκη για "κρητικό" ντιμπέιτ

Παρουσιάση των εκλογικών λιστών του Ποταμιού από τον Σταύρο Θεοδωράκη στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Παρουσιάση των εκλογικών λιστών του Ποταμιού από τον Σταύρο Θεοδωράκη στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που πραγματοποιεί προεκλογική επίσκεψη στην Κρήτη, πρότεινε στους υποψήφιους πολιτικούς αρχηγούς του νησιού να συμμετάσχουν σε μια τηλεμαχία

Πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τους αρχηγούς των κομμάτων που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη, έκανε απόψε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρίσκεται από απόψε και θα παραμένει και αύριο στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV» και στη δημοσιογράφο Νικολετα Σφακιανάκη .

«Σας δίνω τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα κανάλια της Κρήτης και να γίνει ένα ντιμπέιτ όπου θέλουν -στον Αγιο Νικόλαο ,το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο τα Χανιά ,μεταξύ του Μείμαρακη του Τσίπρα και του Θεοδωράκη, ως υποψήφιοι της Κρήτης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Είχε προηγηθεί στην αρχή της συνέντευξης μια απάντηση του κ. Θεοδωράκη για τις υποψηφιότητες των κ. Τσίπρα και Μειμαράκη στο Νομό Ηρακλείου.

«Η Κρήτη συμβολίζει για όλη την Ελλάδα ένα μέρος δύναμης και τόλμης και ένα μέρος της παράγωγης. 'Αρα όλοι και οι μη Κρητικοί πολιτικοί προσπαθούν να κλέψουν λίγο από τη δόξα της Κρήτης» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ λέω καλό είναι να έρχονται εδώ να περιοδεύουν να τους κερνάμε, αλλά να ξέρουν πως τα ψέματα πρέπει να έχουν και μια διάρκεια που δεν μπορεί να είναι ατέλειωτη».

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ,ότι δεν έχουν πει αλήθειες στον λαό και ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για την Κρήτη, λέγοντας ακόμη για τα έργα στο νησί ότι «δεν μπήκε μια πέτρα πάνω στην άλλη».

Ακόμη επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε, πως πήγε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας μετά από 8 μήνες εκεί που είπε όσα πράγματα δεν έκανε.

Ανέφερε ακόμη ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα έπρεπε να είχε γίνει δυο μήνες τουλάχιστον ενωρίτερα .

Επανέλαβε ότι το παλιό- παλιό είναι η ΝΔ και το νέο παλιό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρουσίασε τις βασικές θέσεις του «Ποταμιού»

Επίσης μίλησε για την ανάγκη κυβερνήσεων συνεργασίας και μάλιστα «μεγάλων συνεργασιών», όπως είπε και ζήτησε από τους πολίτες να εκτιμήσουν την αλήθεια του κόμματος του.

Εξ άλλου ανέφερε πως το «Ποτάμι» έχει λύσεις και ότι « δεν προέχει για μας η καρέκλα αλλά οι προτεραιότητες που έχει η χώρα», τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να προχωρήσει με τολμηρά βήματα προς το νέο.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε στη συνέχεια με εθελοντές και στελέχη του Κινήματος, υποψηφίους, φίλους του Ποταμιού αλλά και πολίτες.

Τη Δευτέρα το πρωί, στις 9.30 θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επικεφαλής του Επικρατείας του Ποταμιού, ο Νίκος Διαμαντούρος

Θεοδωράκης: Αν δεν ενισχύσουμε τους αγρότες η Ελλάδα θα είναι με το χέρι απλωμένο για δανεικά

24Media Network