Ρέππας: "Η απερχόμενη κυβέρνηση έκανε σημαντικό έργο"

Ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας   κατά την είσοδο του για την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για θέματα του υπουργείου Πολιτισμού, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, στ Βουλή.
Δημήτρης Ρέππας ΑΠΕ

Διαβάστε για τι δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Χωρίς την καθιερωμένη τελετή, παρέλαβε το μεσημέρι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο νέος υπηρεσιακός υπουργός Παύλος Αποστολίδης, από τον απερχόμενο υπουργό Δημήτρη Ρέππα.

Ο κ. Ρέππας, μαζί με τους επίσης απερχόμενους υφυπουργούς κ.κ. Ρόβλια και Τζωρτζάκη, ενημέρωσε τον κ. Αποστολίδη, ενώ, στη συνέχεια, ο νέος υπουργός είχε ενημέρωση και από υπηρεσιακούς παράγοντες για τα τρέχοντα θέματα του υπουργείου.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρέππας, με γραπτή του δήλωση, τόνισε ότι "η απερχόμενη κυβέρνηση έκανε σημαντικό έργο, ιδίως στον τομέα της δημοσιονομικής σταθεροποίησης της χώρας. Σε μια περίοδο που απαιτείται να εντείνουμε την προσπάθειά μας ως χώρα, δυστυχώς, μικροκομματικοί σχεδιασμοί οδηγούν σε παράταση της αβεβαιότητας και των επιζήμιων εκκρεμοτήτων".

Επισήμανε δε ότι "η συνολική στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου και η εποικοδομητική προσπάθειά του για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας δεν βρήκε ανταπόκριση, καθώς η χώρα οδηγείται σε εκλογές" και κατέληξε, επισημαίνοντας ότι "οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι προέταξαν το εθνικό συμφέρον και ποιοι διαχειρίστηκαν την εντολή της 6ης Μαΐου, επιδιδόμενοι σε εμπόριο ψευδαισθήσεων".

SHARE:

24Media Network