Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας ευχαρίστησε τον νεοναζί Κασιδιάρη – “Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε ώθηση”

Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας ευχαρίστησε τον νεοναζί Κασιδιάρη – “Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε ώθηση”
Σπαρτιάτες Eurokinissi

«Να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιαδιάρη. Ήταν το καύσιμο για να οδηγηθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» μετά την ανακοίνωση του exit poll. «Νέο ήθος και ύφος στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Τη σύνδεσή του με τον καταδικασμένο νεοναζί, πρώην πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, επιβεβαίωσε και δημόσια ο επικεφαλής του σχηματισμού “Σπαρτιάτες”, Βασίλης Στίγκας.

Σε δηλώσεις του μετά το exit poll των εκλογών 2023 -καθώς και τη δήλωση του γγ. του υπουργείου Εσωτερικών- που τους βάζει στην επόμενη Βουλή, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Κασιδιάρη για τη στήριξή του.

«Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη που αποτέλεσε το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Αναμφίβολα, η στήριξη του Κασιδιάρη «εκτόξευσε» τους Σπαρτιάτες, με την οργάνωση να αποτελεί πλέον τον «δούρειο ίππο» ώστε να εκπροσωπηθεί ο νεοναζί καταδικασμένος στην επόμενη Βουλή.

Όπως είπε ο κ. Στίγκας «μετά από καιρό, μια εθνική φωνή θα είναι μέσα στο κοινοβούλιο», σημειώνοντας ότι «οι Σπαρτιάτες έρχονται για να ενώσουν, όχι να διχάσουν».

Κατόπιν, τόνισε: «Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη και τις αξίες που σήμερα λείπουν από τη χώρα. Το μότο μας είναι “ισχύς εν τη ενώσει”» και ευχαρίστησε όλους του Έλληνες και τα εκατοντάδες μέλη «που δούλεψαν ακούραστα για να φτάσουμε εδώ».

Προανήγγειλε, δε, νέο ήθος και ύφος στο ελληνικό κοινοβούλιο


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα