Σπύρος Πέγκας: “Είμαστε η δύναμη της αλλαγής και της προόδου” για τη Θεσσαλονίκη

Σπύρος Πέγκας: “Είμαστε η δύναμη της αλλαγής και της προόδου” για τη Θεσσαλονίκη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας INTIME NEWS

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Την πεποίθηση ότι η παράταξή του θα είναι η νικήτρια των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

«Είμαστε η δύναμη της αλλαγής και της προόδου, είμαστε η ελπίδα για τη Θεσσαλονίκη», επισήμανε ο κ. Πέγκας στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.

«Έχουμε δρόμο και δουλειά μπροστά μας. Να την κάνουμε σωστά και να νικήσουμε. Η πόλη μας χρειάζεται, το μέλλον φωνάζει το όνομά μας, μια “Θεσσαλονίκη Για Όλους”», τόνισε.

«Θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε γιατί μας ενδιαφέρει το μέλλον, το σχεδιάζουμε και το γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους μας», σημείωσε ο κ. Πέγκας και πρόσθεσε ότι η παράταξή του γεννήθηκε από την κοινωνία των πολιτών και είναι «συνεργαζόμενη, αλλά ακηδεμόνευτη από κόμματα εξουσίας και συμφέροντα».

Παρουσίασε βασικούς άξονες του προγράμματός του και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η Πλατεία Ελευθερίας πρέπει να γίνει «πάρκο μνήμης και ανάσας χωρίς πάρκινγκ» και η η ΔΕΘ αστικό πάρκο. Επισήμανε, ακόμη, ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να γίνει μητροπολιτικός και ο πόρος του ΕΝΦΙΑ να αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναφέρθηκε στην θητεία του ως αντιδήμαρχος Τουρισμού στη διοίκηση Μπουτάρη και σημείωσε ότι «εμείς ήμασταν που κάναμε την Θεσσαλονίκη μείζον τουριστικό προορισμό και ξέρουμε ποια είναι τα επόμενα βήματα για να διατηρηθούν οι επιτυχίες μας».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» τέως δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Σπύρου Πέγκα και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μυλόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα