ΣΥΡΙΖΑ: “Ανερυθρίαστοι εκβιασμοί από τη Ντόρα Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ανερυθρίαστοι εκβιασμοί από τη Ντόρα Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα”

"Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει τη Θράκη σε άλλες, σκοτεινές εποχές" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Για “ανερυθρίαστους εκβιασμούς στη μουσουλμανική κοινότητα” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συζήτησης με μέλη της μειονότητας στη Ροδόπη.

Αφού ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε για μέρες τη μουσουλμανική μειονότητα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αγνοήσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών, επενδύοντας στην ένταση και την πόλωση, η κα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Θράκη προκειμένου να εκβιάσει ανερυθρίαστα τη μειονότητα με τη φράση: «αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω.»

Με αυτές τις πρακτικές όπως και τις κυπατζίδικες διαρροές περί «πληροφοριών» και δήθεν «μυστικών επισκέψεων» Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές.

Θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί του” ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Οι επίμαχες δηλώσεις Μπακογιάννη

Νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει τα εξής:

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου.

Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα.  Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα