Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τέλος στο θρίλερ του Δήμου Θεσσαλονίκης - Οριστικά στο δεύτερο γύρο ο Ζέρβας

Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέκυψε κάποια διαφορά από την επανακαταμέτρηση των ψήφων - Εν αναμονής της αντίδρασης Ορφανού.

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γιώργος Ορφανός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέκυψε κάποια διαφορά από την επανακαταμέτρηση των ψήφων και ουσιαστικά ισχύει το πρακτικό εκλογής του Πρωτοδικείου με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Πρωτοδικείο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκέντρωσε ποσοστό 14,98% και 18.477 ψήφους, έναντι του Γιώργου Ορφανού ο οποίος απέσπασε ποσοστό 14,56% με 17.968 ψήφους, δηλαδή 509 ψήφοι διαφορά.

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ορφανός αναμένεται επίσης να ξεκαθαρίζει και τα επόμενα βήματά του εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Πηγή: 

Voria.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοτικές Εκλογές, Εκλογές 2019, Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζέρβας: Αν δεν συνθέσουμε δεν θα πάμε πουθενά

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Επανακαταμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης

SHARE:

24Media Network