Το Νοσοκομείο “Ελπίς” επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

Το Νοσοκομείο “Ελπίς” επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Γιατί επισκέφθηκε το νοσοκομείο "Ελπίς" ο Κώστας Μπακογιάννης και ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε σχετικά με τον εκσυχρονισμό.

Με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς», που επισκέφθηκε την Πέμπτη, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε το νοσοκομείο «πρότυπο» και «ανεκτίμητη» την προσφορά του προσωπικού του.

Ο Δήμος Αθηναίων, όπως επισήμανε, έχει το προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα με το μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει μια δομή στο χώρο της υγείας, όπως το Νοσοκομείο «Ελπίς» το οποίο στέκεται δίπλα στους πολίτες 177 ολόκληρα χρόνια. «Και είναι υποχρέωση του Δήμου να σταθεί δίπλα στο “Ελπίς”. Να το ανανεώσει λειτουργικά, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων.

Στηρίζοντας το “Ελπίς”, στηρίζουμε τους δημότες», υπογράμμισε. Επίσης, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά» προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ένταξη του «Ελπίς» σε ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών και τη διασύνδεσή του με τα Δημοτικά Ιατρεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα