Τσίπρας: Όχι σε κυβέρνηση ζόμπι με Βορίδη, Ψωμιάδη, Άδωνι, Πάγκαλο και Βενιζέλο

Στιγμιότυπο από την κεντρική πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω,όπου πραγματοποιείται προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την κεντρική πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω,όπου πραγματοποιείται προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μόνοι μας και όλοι τους στο δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες και τους νικήσαμε. Μόνοι μας και όλοι τους θα τους νικήσουμε και στις 20 του Σεπτέμβρη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές

«Δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο που έδιωξε ο λαός τον Γενάρη να επιστρέψει τώρα από το παράθυρο, στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο, ξεκινάμε μαζί την μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε την Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι που την έριξαν οι πολιτικοί και τα κόμματα του χτες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από την πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

«Ζητάμε καθαρή και ισχυρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με το χτες, να ξεκινήσουμε τη μεγάλη πορεία για να κερδίσουμε το αύριο», υπογράμμισε.

Απαντώντας στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που, όπως είπε, προσπαθεί να πείσει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Ε λοιπόν δεν σφάξανε». Και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν μπαίνει, «ας βρουν κάποιον άλλον να βάλουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση Λαφαζάνη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Κοντά στα ψηφοδέλτια ο Γλέζος

Νέα Δημοσκόπηση: Οριακά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με μισή μονάδα διαφορά από τη ΝΔ

SHARE:

24Media Network