Βανδάλισαν εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Γκύζη

Βανδάλισαν εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Γκύζη

Τι καταγγέλλουν ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ 7ης Διαμερισματικής Κοινότητας

"Σήμερα το πρωί (11/5), λίγο πριν ξημερώσει, "άγνωστοι"  κατέστρεψαν  ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη και επίσης ξήλωσαν το παρακείμενο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ", αναφέρει η ανακοίνωση των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ 7ης Διαμερισματικής Κοινότητας.

Και συνεχίζει ως εξής:

"Είναι η 2η φορά μέσα σε μία βδομάδα που το περίπτερο μας δέχεται επίθεση, καθώς και την προηγούμενη Κυριακή -πάλι αξημέρωτα- κάποιοι «βρήκαν το θάρρος» να σπάσουν τη μια πλευρά του, αλλά και να προκαλέσουν φθορές στο περίπτερο του ΚΚΕ, που επίσης βρίσκεται πάνω στην πλατεία.

Σήμερα το πρωί (11/5), λίγο πριν ξημερώσει, «άγνωστοι»  κατέστρεψαν  ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη και επίσης ξήλωσαν το παρακείμενο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Είναι η 2η φορά μέσα σε μία βδομάδα που το περίπτερο μας δέχεται επίθεση, καθώς και την προηγούμενη Κυριακή -πάλι αξημέρωτα- κάποιοι «βρήκαν το θάρρος» να σπάσουν τη μια πλευρά του, αλλά και να προκαλέσουν φθορές στο περίπτερο του ΚΚΕ, που επίσης βρίσκεται πάνω στην πλατεία.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτα μαζί με την κοινωνία τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικα, τον αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων και την ανατροπή της λιτότητας, για να σταλεί μήνυμα ελπίδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στις 18 και στις 25 Μάη, θα δώσουμε μαζικά την απάντηση μας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network