Βγήκαν τα μαχαίρια για τους σταυρούς στη ΝΔ

Στιγμιότυπο απο την συνάντηση που είχε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας με τους Διευθυντές όλων των φυλακών της Ελλάδας,Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την συνάντηση που είχε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας με τους Διευθυντές όλων των φυλακών της Ελλάδας,Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σφάζονται για την εκλογή στη Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας θα καταφύγει στο Εκλογοδικείο κατά του Νίκου Δένδια

Στο Εκλογοδικείο θα καταφύγει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, καθώς υποστηρίζει ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων υπερέχει σε σταυρούς έναντι του συνυποψηφίου του Νίκου Δένδια.

Όπως καταγγέλλει στην προσωπική του ιστοσελίδα , κατά την εκ νέου καταμέτρηση των σταυρών στο Πρωτοδικείο μετά την ένσταση που είχε υποβάλει, διαπίστωσε παρατυπίες κατά την εξαγωγή των σταυρών σε βάρος του και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την δυνατότητα που του παρέχει η ελληνική νομοθεσία, καταφεύγοντας στο Εκλογοδικείο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, την Τρίτη 8 Μαΐου, οπότε και ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση σε όλα τα τμήματα του νομού της Κέρκυρας, βουλευτής εκλέγεται ο Νίκος Δένδιας, με μερικές δεκάδες σταυρούς περισσότερους από τον Στέφανο Γκίκα.

Ωστόσο τη Δευτέρα, το Πρωτοδικείο της Κέρκυρας αναμένεται να ανακοινώσει επικυρωμένο το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

SHARE:

24Media Network